Cistelleria tradicional a Sabadell | Cistelleria tradicional catalana | Cistelleria a Sabadell | Cistelleria tradicionals

Cistelleria tradicional a Sabadell

Venda d'articles de cistelleria tradicional

Cestería tradicional en Sabadell. Cestería tradicional catalana

Som una cistelleria tradicional a Sabadell que ofereix una àmplia varietat d'articles, que van des del més tradicional fins al més modern i avantguardista.

Si mirem al nostre voltant amb deteniment ens adonarem de la quantitat d'articles fabricats amb vímet que ens envolten: cistelles per a la roba, caixes d'emmagatzematge, cistelles per a la fruita, barrets de palla, articles de decoració... i una infinitat de productes més. A MASCLANS venem tots aquests productes i molts més, amb mides estàndard o realitzem completament a mida les vostres necessitats i gustos.

Tots els articles són de procedència nacional, elaborats amb matèries primes de primeres qualitat. A MASCLANS només apostem per la qualitat, el disseny i l'avantguarda.

Realitzeu la vostra comanda avui mateix i en tan sols uns dies ho tindreu. Si no disposem d'stock en aquest moment, ho demanem i us ho servim al més aviat possible, en un termini màxim aproximat d'un mes.

CISTELLERIA A MIDA

En la nostra cistelleria tradicional venem productes realitzats completament a mida. Tan sols heu de realitzar la vostra comanda i indicar-nos les mides i característiques especials. Us facilitarem un pressupost personalitzat.